Huishoudelijke hulp

Een schoon en leefbaar huis, dát wil iedereen graag. En als het even kan, doet u het helemaal zelf. Maar soms staan lichamelijke klachten dit in de weg. Wanneer u geen beroep kunt doen op uw familie of buren, dan helpt Zorgland u graag! Met dat beetje extra hulp kunt u langer in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Onder huishoudelijke ondersteuning vallen taken die te maken hebben met huishoudelijk werk. Denkt u bijvoorbeeld aan stofzuigen, bed verschonen en het schoonmaken van toilet en keuken.

Onderscheidend
Voor zowel onze medewerkers als voor onze klanten hebben wij persoonlijke aandacht. Er is voor u een vast aanspreekpunt, die alles voor u regelt, die weet van uw persoonlijke situatie en die ervoor zorgt dat u de huishoudelijke ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Uw dagindeling staat bij Zorgland centraal. Hebt u een keer andere plannen? Geen probleem, dan komen wij gewoon op een ander moment. En kan uw eigen hulp een keertje niet, dan is er een vervangende hulp.

Hulp bij het aanvragen

U kunt voor advies of hulp bij het aanvragen van een indicatie of verpleegkundige zorg een afspraak plannen met een klantadviseur. 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer:0614427697